Blog

Smid fisk på grillen 

Der findes ikke noget bedre end friskfanget fisk på grillen. Så få udstyret i orden, inden din næste fisketur. Med Weber q3200 får du den bedste gasgrill, så du kan nyde sommerens fangst. Familie og venner vil se frem til nye grillede lækkerier.

Slå dig løs med eksotiske smage og grønt tilbehør

Fisk er lækkert, helt som det er, med salt og peber og direkte på grillen. Men er du til mere eksotisk mad, kan du eksperimentere med lækre marinader og krydrede sovse til din fisk. Eksotiske krydderier, som gurkemeje eller sumak, giver dine fiskeretter et indisk eller mellemøstligt tvist og egner sig særligt godt til hvid fisk. Laks og ørred smager fantastisk med et hint af chili og varme krydderier. Prøv dig frem og find nye favoritter.

Der er også masser af muligheder for at variere tilbehøret til din fisk. Prøv for eksempel at grille dine yndlingsgrøntsager i den samme marinade, som du bruger til fisken. Store grøntsager kan komme direkte på grillristen, mens mindre stykker kan lægges i en bradepande eller på et stykke sølvpapir. Du kan også lave sølvpapirspakker med grønt eller rodfrugter. Det giver god smag, når flere forskellige grøntsager blandes, og det er lettere at krydre eller marinere grøntsagerne på denne måde.

Den perfekte afslutning på fisketuren

Hvad kan være bedre end at afslutte fisketuren med at invitere familie eller venner til at nyde fangsten frisk fra grillen? Efter mange timer i ro og fred med naturen som eneste selskab, er det skønt at kunne samle mennesker omkring sig, og det er samtidig en god mulighed for at vise fangsten frem. Uanset hvilke og hvor mange fisk du har fanget, kan de let og lækkert tilberedes på grillen. Med en gasgrill kan du let justere temperaturen på din grill. På den måde er det let at sikre, at fisken ikke bliver brændt, og du kan indstille grillen forskelligt, når du skifter mellem større og mindre fisk. Dermed er en gasgrill helt ideel til lystfiskeren.

Smid fisk på grillen
Smid fisk på grillen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.