Fiskeri

Mange danskere bør spise mere fisk i hverdagen

Er du ikke den, der spiser særlig meget fisk, kan det være, at du skal til at lave om på det.

For fisk indeholder utroligt mange sunde egenskaber, som vi mennesker har godt af at spise. Og i Danmark er der jo rig mulighed for at få frisk fisk stort set hele året rundt. Det handler bare om at lære at tilberede den rigtigt.

Du kan let tilberede fisk med udstyr fra Le Creuset. Husk også at købe dine helt egne Le Creuset kopper.

Fisk byder på masser af sunde ting

I fisk finder du blandt andet omega-3 fedtsyrer, hvilket er en rigtig god ting at få med i sin kost. Derudover kan du også finde en masse D-vitamin og jod. Så får du ikke allerede nok fisk i din kost, er det bare med at få lavet om på dette.

Fisk kan også være en rigtig god afveksling fra det kød, du måske er vant til at hive op fra køledisken. Det kan åbne op for en lang række nye og spændende retter, som du måske ikke har fået i mange år.

Mange måder at tilberede fisk på

Det gode ved fisk er jo også, at der er rigtig mange måder at tilberede dem på. Der er ikke kun en måde at lave makrel, torsk eller laks på. Her er der virkelig plads til at bruge din fantasi og din kreativitet til at lave nogle lækre og dejlige retter, som du kommer til at elske.

Hvis du ikke selv er den store kok, kan du jo altid gøre brug af nettet til at finde opskrifter med den fisk, du nu engang har fået købt dig. Der er tusindvis af opskrifter, som du kan vælge imellem, så det burde ikke være noget problem at finde en god opskrift til den fisk, du har fået hjem.

Blot en lille del af en sund kost

Det er klart, at fisk naturligvis kun er en lille del af en generel sund kost. Det er en god idé at spise varieret, og du kan sagtens blive ved med at spise en masse andet kød, hvis du har lyst til det. Derudover er der jo også masser af grøntsager og andet tilbehør, som du let kan have med i din kost.

Det er bare en god idé at tilføje lidt mere fisk, hvis du ikke har været god til at spise det førhen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.